logo

facebook icon small youtube logo small

noende

01

Drivjakt i Opole 17. - 19. november

Pris kr. 18.900,-

 

Drivjakt er en veldig spennende jaktform i Polen. Den starter i oktober og slutter i midten av januar. Det er mange som reiser i år etter år på denne typen jakt. Det er en perfekt mulighet til og jakte sammen med venner og dele opplevelsene. Drivjaktene vil også gi jegerne en innsikt i gamle stolte jakttradisjoner og seremonier. Dette er tradisjonelle drivjakter med drivere og hunder. Type dyr som kan jaktes på er litt forskjellig fra sted til sted men på de fleste stedene kan det skytes alle villsvin, hjort, dåhjort og rådyr unntatt råbukker og noen typer predatorer.

Denne pakken inneholder

Dettte jaktområdet ligger ca  100 km sørøst for Wroclaw. Dette området er et av de beste områdene I Polen når det gjelder antall felte vilt pr sesong. Dette området var det området med høyest antall felt vilt I 2011 pr sesong. I dette området er det to områder  some er omkring 11000 HA stort.  På en sesong jaktes det omkring 1000 vilt her, det er ca 700 villsvin, ca 250 hjort og ca 200 rådyr.

Organiseringen her er på et veldig høyt nivå. De er profesjonelle og har stor erfaring med å arranger jakt. Det er store mengder vilt I området. Dette påvirker viltstammen og jegerne har alltid gode opplevelser her. I de siste årene har det vært mellom 60 – 90 dyr på bakken her under tre dagers drivjakter. Overnattingen her er i et relativt nytt lite hotel i tre ute i skogen i nærheten av jaktområdet. Det er et delikat polsk kjøkken som serverer maten. Eieren av hotellet er en lokal jeger fra jaktklubben. De serverer ofte mat fra vilt på kveldene. Jegerne er svært fornøyd med sine opphold her.

Prisen for tre dagers jakt er kr 18900,- med ca halvparten i Norge og resten i Polen i Euro

Prisen inkluderer:

  • Transport under jakta
  • Utlegging av dyrene i viltparade
  • Evaluering av trofeene
  • Annonsere king of hunt med suvernirer
  • Nødvendig antall drivere og hunder
  • Overnatting og mat
  • Oversetter
  • Jakt på 3 hannhjorter opp til 5 kg pr gruppe, villsvin, hunndyr av hjort og rådyr, predatorer

Transport t/r Wroclaw 40 Euro pr person.

02

Katalog 2017

La drømmene slippe til...
Last ned vår katalog for 2017 her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda