logo

facebook icon small youtube logo small

noende

01

Drivjakt i Myzliborz 1. - 3. desember

Pris kr. 18.900,-

 

Drivjakt er en veldig spennende jaktform i Polen. Den starter i oktober og slutter i midten av januar. Det er mange som reiser i år etter år på denne typen jakt. Det er en perfekt mulighet til og jakte sammen med venner og dele opplevelsene. Drivjaktene vil også gi jegerne en innsikt i gamle stolte jakttradisjoner og seremonier. Dette er tradisjonelle drivjakter med drivere og hunder. Type dyr som kan jaktes på er litt forskjellig fra sted til sted men på de fleste stedene kan det skytes alle villsvin, hjort, dåhjort og rådyr unntatt råbukker og noen typer predatorer.

Denne pakken inneholder

I dette området kan det jaktes på flere typer vilt på samme tid: 1 hjort opp til 5 kg per dag per gruppe, alle villsvin, hunndyr av hjort og hunndyr av rådyr, ikke råbukk, rev, grevling og mårhund. Dette området ligger nordvest I Polen ved byen Myślibórz. Jaktområdet er på ca 9000 HA hvor ca 60 prosent er forskjellige typer skog, resten av området er åkrer mindre skogområder og myrer. I gjennomsnitt skyter de her hvert år ca 100 hjort, 350 villsvin og mer enn 100 rådyr. Området passer for 16 – 20 jegere. I de to siste årene hard et blitt skutt ca 50 – 80 dyr under drivjaktene. Beste tiden her er fra 1 – 3 desember. Overnattingen vil skje på et lite hotel i Barnówko med vakre og rene rom og et godt polsk kjøkken. Jaktområdet er ca 15 km fra hotellet. Link til hotellet:
http://www.wsamlas.pl/. Beste stedet å ankomme på er Szczecin eller Poznan.

Prisen for tre dagers jakt er kr 18900,-

Prisen inkluderer følgende:

  • Transport under jakta
  • Utlegging av dyrerene i viltparade
  • Evaluering av trofeene
  • Fire dagers forlegning med mat
  • En oversetter
  • Jakte på 1hannhjort opp til 5 kg per dag  per gruppe, villsvin, hunndyr av hjort og rådyr, predatorer. Dåhjorter begrenset antall etter trofeprislisten
  • Forsikring

Transport t/r flyplassen 40 EUR per person

02

03

 

Katalog 2017

La drømmene slippe til...
Last ned vår katalog for 2017 her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda