logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

noende

3

I Norge har vi veldig mange gode kontakter på flere typer jakt. elg, rein, hjort, rådyr, rype, orrhane, tiur.

 

Det er elg jakt i de store skogområdene på Østlandet. For rein i flere av flere fjellområdene også i Forelhogna. Hjort i gode vestlands områder. Rådyr, bever og småvilt har vi også kontakter for.

Elgjakt, her har vi flere muligheter. Det kan legges opp til at en eller flere jegere kan delta som jegere på et etablert jaktlag. Dette er tradisjonell norsk løshundjakt i meget gode områder. Det kan arrangeres egen jakt med løshund slik at en kan gå sammen  med hundefører og eventuelt skyte på elg i los fra hunden. Det er en veldig stor opplevelse å forsøke å komme så nært inn på elglosen. Denne jakta foregår i områder hvor det er veldig bra med elg. De som tilrettelegger denne jakta er drevne elgjegere. Jakta kan legges opp over så mange dager som jegeren eller jegerne ønsker. Om det er to dager eller flere dager. Overnatting i hytte i jaktområdet. Her er noen forslag.

1. Jegerne kan være et eget jaktlag og ha en bestemt kvote med elg å jakte på til en fast pris. Overnatting finnes i området. De kan ha egne hunder eller vi kan ordne gode elg hunder med førere. Dette er en ordinær elgjakt slik veldig mange norske elgjegere gjennomfører elgjakten.

2.
Pakke nummer 2 og 3 er en løsning for de som ønsker en kortere og mer luksuriøs jakt.
1 - 2 jegere
1 guide med hund
2 dagers jakt på lørdag og søndag, oppmøte på fredag ettermiddag med gjennomgang
Overnatting med full pensjon
Motell med god standard med eget bad, tv og wifi

Pris pr person kr 13000,- for weekend, kr 6700,- for en dag inkludert overnatting.

Fellingsavgift: kr 1000,- pr skutt elg
Trofeavgift: kr 500,- pr tagg over 2 cm

Mat
Fredag tre retter.
Lørdag frokost, lunsj ute, tre retters middag
Søndag frokost, lunsj ute, tre retters middag. Lunsj fra villamrkskjøkkenet med lokal råvarer.

Jaktopplegget
Vi starter med en god frokost før vi reiser ut i terrenget og slipper hunden. Når hunden har gjort jobben smyger vi oss inn på mn adrenalinet stiger og losen ljomer. Vi jakter på morgenen og ettermiddagen.

Tillegg for ekstra jaktdager 1 : 1
For jaktdag nummer 3, kr 6000,-
For jaktdag nummer 4, kr 5500,-
For jaktdag nummer 5, kr 5000,-

3.
4 - 6 jegere
1 guide med hund
2 dagers jakt lørdag og søndag med oppmøte fredag kveld
Overnatting med full pensjon
God standard med eget bad, tv og wifi

Pris per person kr 6000,- for weekenden

Fellingsavgift: kr 1000,- pr skutt elg
Trofeavgift: kr 500,- pr tagg over 2 cm

Mat som i pakke nr 1

Jaktopplegget
Vi starter med en god frokost før vi fordeler poster og reiser ut i jaktterrenget. En er med med guiden med hunden og dette rulleres. Vijakter morgen og ettermiddag.

Kvotene på hva som kan jaktes på varierer utover i sesongen. Om kvoten skulle bli fyllt har vi muligheter på annet terreng. Det er tillatt å skyte 3 elg på 5 dagers jakt den første uken.

Det er ønskelig at gjestene kommer på ettermiddagne før første jaktdag for prøveskyting.

Ikke inkludert, alkohol drikke, jegeravgift, sending av trofeer, kjøttet tilfaller grunneier.

 

Ta kontakt for andre løsninger og priser.

Vi har også en meget gunstig avtale i et bra område nord i Sverige. Se egen side om jakt og fiske i Sverige.

Hjortejakt, De beste stedene for hjortejakt er på Vestlandet. Her har vi kontakt med profesjonelle tilretteleggere av hjortejakt i veldig gode områder. Her kan det jaktes på flere måter etter egne ønsker og behov. Noen områder er krevende og krever sterk kondisjon, andre områder er lettere. Det kan være med tradisjonelle drev eller bøjakt. Opplegget passer både for de erfarne og uerfarne. Jegerne bor ute i de forskjellige områdene på småbruk eller hytter. Det er også muligheter til å overnatte under åpen himmel i brunsten så lenge været tillater det. Det gir også fordeler på morgenen. En er på plass når lyset kommer. Brunsten er i oktober måned. Grunnprisen er kr 1650,- pr dag som inkluderer losji og kjentmann. For kr 1950,- pr dag er ogskå mat inkludert, det er da egen kokk. Drikke er ikke inkludert.

Reinsjakt har vi tilgang på i flere av de kjente fjellområdene. Reinsstammen er litt forskjellig i de forskjellige områdene, i noen fjellområder er det veldig mange dyr men de kan være mindre av størrelse og ha en lavere vekt. I andre områder er dyrene større med mange dyr med store gevirer. Forelhogna er et område hvor det finnes veldig mange store bukker, på rekordlistene over de største gevirene på rein i Norge går Forelhogna igjen. Både Europa rekorden og verdensrekorden er skutt her. Det er et meget sikkert sted for å finne de store bukkene. Fjellområdet er også relativt lett å jakte i da det ikke er veldig bratt og høyt der. Vi har tilgang til noen bukkekort her hvert år. Men det gjelder å være tidlig ute. Vi har også muligheter med guiding hvis det er ønskelig. Også for å transportere kjøttet ned fra fjellet er det muligheter for bistand fra personer med hest. Overnatting enten i fine omgivelser i trivelig rom eller i telt inne på fjellet. Under de guidede jaktene er alle måltider inkludert.  

Rådyrjakt har vi tilgang på i flere områder men i hovedsak i store skogsområdene på østlandsområdet. Områdene har blandingsskog med relativt lett tilgang til jaktområdene. Det drives aktiv predatorkontroll. Her er det flere muligheter for overnatting i nærheten av jaktområdene. En kan her kjøpe kort på en eller flere rådyrbukker og jakte på de så mye og lenge en ønsker. Bestanden eher er over middles for områdene.

Beverjakt har vi tilgang til i flere områder i hovedsak i nærheten av Glomma. Områdene har lett tilgang fra vei. Også i Rendalen har vi tilgang til gode områder for beverjakt. Her kjøper en et eller flere kort for bever og jakter på denne innenfor jakt tiden. Det finnes mange muligheter for overnatting i områdene. 

Småviltjakt Den foregår i de store skogområdene på Østlandet. Her kan en leie jakt på døgnbasis eller kjøpe jaktkort for en hel sesong. Det gir da rett til jakt på rype, orrfugl, tiur og hare. Jakt med egen hund eller guide med hund kan også avtales. Hytte finnes for utleie ellers finnes det flere andre overnattingsmuligheter i nærheten. Tradisjonell norsk harejakt med hund har vi også muligheter til at jeger kan være med på.  

Pris: Ta kontakt for detaljer og priser.

 

8 4

 

​ 

Katalog 2017

La drømmene slippe til...
Last ned vår katalog for 2017 her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda