logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

3

I Norge har vi veldig mange gode kontakter på flere typer jakt. elg, rein, hjort, rådyr, rype, orrhane, tiur.

 

Det er elg jakt i de store skogområdene i Trøndelag og på Østlandet. For rein i flere av flere fjellområdene i Forelhogna, Skjåk og Knutshø som sannsynligvis er det beste områdene i Norge. Hjort i gode vestlands områder. Rådyr, bever og småvilt har vi også kontakter for.

Elgjakt

dhkar 1 01 34 13 sa 1000x6711

Den absolutt beste løsningen er å være med på en jakt som er tilrettelagt av profesjonelle tilretteleggere i svært gode områder hvor det er en jeger sammen med en guide med hjelpere og gode løshunder. Dette er løshundjakt på sitt beste med topp opplegg. Vi anbefaler tre dagers jakt men det kan legges til ekstra dager om det er et ønske. Det vil normalt gi mange spennende situasjoner, loser og fellinger. Normalt de siste årene har hver jeger felt en elg annenhver dag. I dette tilbudet er det mulig å skyte en elg pr dag og en voksen pr tre dager pr jeger. Vi har 3 - 5 lokalkjente guider i terrenget med hunder i løpet av jakten. Dette for å sørge for en så god jaktopplevelse som mulig. Jaktområdet er veldig stort og det felles normalt fra 90 - 130 elger der i løpet av året. Det gir en stor fleksibilitet i avskytingen og muligheten til god jakt. Det er eget slakteri og personell som tar seg av felte dyr. Dette området er i Trøndelag. 

Jegerne bor meget bra i gamle staselig bygninger. Det er svært god standard med flere soverom, trivelig stue og spisestue. Det inkluderer full forpleining med frokost, lunch i terrenget og middag på gården. Alkoholholdig drikke betales av den enkelte. Ankomst dagen før siste jaktdag og avreise siste ettermiddag eller morgenen etter, eller etter egen avtale. Jegerne kan hentes på flyplassen og jaktområdet ligger innenfor 20 minutter fra bostedet. 

Terrenget er meget godt egnet for løshundjakt med både tette skogområder og åpnere områder opp mot fjellet. 

Vi har også andre opplegg som er rimeligere der jegerne kan være med i et jaktlag som har en bestemt kvote og jakte på. Dette er en ordinær elgjakt slik veldig mange norske elgjegere gjennomfører elgjakten.

Vi har også opplegg der en gruppe jegere kan leie et område og ha en bestemt kvote med elg å jakte på til en fast pris. Overnatting i hytter i området. De kan ha egne hunder eller vi kan ordne gode elg hunder med førere. 


Hjortejakt

De beste stedene for hjortejakt er på Vestlandet. Her har vi kontakt med profesjonelle tilretteleggere av hjortejakt i veldig gode områder. Her kan det jaktes på flere måter etter egne ønsker og behov. Noen områder er krevende og krever sterk kondisjon, andre områder er lettere. Det kan være med tradisjonelle drev eller bøjakt. Opplegget passer både for de erfarne og uerfarne. Jegerne bor ute i de forskjellige områdene på småbruk eller hytter. Det er også muligheter til å overnatte under åpen himmel i brunsten så lenge været tillater det. Det gir også fordeler på morgenen. En er på plass når lyset kommer. Brunsten er i oktober måned. Grunnprisen er kr 2150,- pr dag som inkluderer losji og kjentmann. For kr 2650,- pr dag er ogskå mat inkludert, det er da egen kokk. Drikke er ikke inkludert.


Reinsjakt

Har vi tilgang på i flere av de kjente fjellområdene som Knutshø, Skjåk eller Foelhogna. I Skjåk har vi et meget bra område med guiding ut fra en hytte i det beste området inne i fjellet. Her er også måltiden sv svært god kvalitet inkludert. Det er også mulig å transportere kjøttet ned fra fjellet med hest om ønskelig. Overnatting enten i lokale små hoteller, hytte inne i jaktområdet eller telt. 

Rådyrjakt har vi tilgang på i flere områder men i hovedsak i store skogsområdene på østlandsområdet. Områdene har blandingsskog med relativt lett tilgang til jaktområdene. Det drives aktiv predatorkontroll. Her er det flere muligheter for overnatting i nærheten av jaktområdene. En kan her kjøpe kort på en eller flere rådyrbukker og jakte på de så mye og lenge en ønsker. Bestanden er er over middles for områdene.

Beverjakt har vi tilgang til i flere av vassdragene i Østlandsområdet. Områdene har lett tilgang fra vei. Her kjøper en et eller flere kort for bever og jakter på denne innenfor jakt tiden. Det finnes mange muligheter for overnatting i områdene. 

Småviltjakt Den foregår i de store skogområdenei Trøndelag. Her kan en leie jakt på døgnbasis eller kjøpe jaktkort for en hel sesong. Det gir da rett til jakt på rype, orrfugl, tiur og hare. Jakt med egen hund eller guide med hund kan også avtales. Hytte finnes for utleie ellers finnes det flere andre overnattingsmuligheter i nærheten. Tradisjonell norsk harejakt med hund har vi også muligheter til at jeger kan være med på.  

Pris: Ta kontakt for detaljer og priser.

 

8 4

 

​ 

Katalog

La drømmene slippe til...
Last ned vår nyeste katalog her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda