logo

facebook icon small youtube logo small logo instagram

I det vakre Afrika finnes det uendelig mange forslag til safari. Vi har under nevnt en del mulihgheter  noen land i Afrika. 

Namibia

Her kan en ha en fredfull safari i vakre omgivelser. Hvis en starter opp i Winhoek kan en kjøre til Erindi Game Reserve første dagen hvor man kan bo. Her kan en bli kjørt ut på Game drives morgen og kveld i åpne kjøretøyer. Etter et lite opphold her er det fint å kjøre til Etosha Nasjonal Park. Når en er fornøyd her kan en kjøre videre til Swakopmund og oppleve Namibia ørkenen som er verdens eldste ørken. Her er det mye tyske gamle steder med god mat. Videre kan en kjøre til Sossusvlei.

Sør Afrika

De tar seg av de som ønsker rundreiser på det vakre Eastern eller Western Cape. Disse turene er på 10 eller 14 dager og går ut fra Port Elisabeth. Her er en kort oppsummering over 14 dagers turen: De starter med et besøk i Addo lefantpark videre til Tsitsikamma Lodge, via Bloukrantz pass og Nature Valley, Robberg til Knysna til Glentana for overnatting. Til Outshoorn via Robinsons Pass og Cango Caves. Båttur på en innsjø. Deretter til Mosselbay og Seal Island or en båttur. Til Waenhuiskranz og overnatting i Ariston Lodge. Dagen etter til det sydligste punktet i Afrika, Cape Agulhas, Bredasdorp, Hermanus, Kleinmond til Gordons bay. Neste dag til Robben Island, Waterfront, table mountain og overnatting i Gordons bay. Wine route neste dag, deretter castlee, grote schuur, Kirstenbosh. Videre igjen neste dag til Cape point, Simonstown, Chapmans Peak Pass, overnatting i Hout Bay. Deretter kjøring fra Cape Town via Worcester, Robertson, Montagu til Oudsoorn overnatting i Schoemanspoort. Fra Oudtshoorn til Port Elisabeth via Langkloof. Hjemreise med mange minner rikere.

 

10 dagers turen går også fra Port Elisabeth til Tsitsikamma, deretter til Plettenberg Bay, Knysna, George via det skjønne Nature Valley, med pause i Knysna Waterfront området for småshopping. Big Tree, Forest Walk, The Heads, Cruise på en innsjø, overnatting i Glentana. Neste dag til Oudshoorn via Robinson Pass. Besøk på en strutsefarm, Cango Caves, Gepard og krokodille farm. Overnatting på Stone breaker Lodge. Neste dag gjennom det historiske Langkloof til Addo elefant park, som har den største konsentrasjonen av elefant i verden. Overnatter på vakre Zurberg Inn. Neste dag er det besøk i elefantparken, derfra til vår samarbeidspartner sin jakt farm East Cape Plains Game Safaris. Neste dag et besøk i Alice til universitetet i Fort Hare – Alma Mater of Nelson Mandela og andre kjente afrikanske ledere. Videre til Hogsback som er et lite stykke England i Afrika. Deretter tilbake til farmen for overnatting. Neste dag går turen til Cradock som er juvelen i Karoo og til National Mountain Zebra Park. Overnatting i parken. Neste dag tilbake til farmen via Tarkastad og Mpofu Game Reserve. Dagen etter til Grahamstown, Brathurst, Big Pineapple, Pig & Whistle, Port Alfred og handling, overnatting i Port Alfred. Nest dag til Port Elisabeth og hjemreise.

Garden Route som strekker seg fra Mossel Bay til Tsitsikamma i nord og til det Indiske hav i syd og er et av de vakreste områdene i Afrika.

Tanzania

Er et utmerket land for safari, vi har flere opplegg her også etter egne ønsker. Her er noen forslag:

5 dagers tur til Lake Manyara / Serengeti / Ngorongoro Første dagen ut fra Arusha til Lake Manyara Nasjonalpark for game drive. Der er det lunsj, middag og overnatting. Dag 2 drar vi til Serengeti Nasjonal park på game drive hvor det blir lunsj, middag og overnatting. Dag 3 også denne dagen tilbringes i Serengeti med overnatting der. Dag 4 første del av dagen i Serengeti med safari, om ettermiddagen kjører vi til utkanten av Ngorongoro krateret for middag og overnatting. Dag 5 etter frokost er det krateret som besøkes, om ettermiddagen tilbake til Arusha. 

6 dagers tur til Lake Manyara / Serengeti Ngongoro Første dagen kjører vi til Lake Manyara nasjonal park for game drive. Lunsj og middag blir der med overnatting. Dag 2 kjører vi til Serengeti nasjonalpark med game drive med lunsj, middag og overnatting. Dag 3 hele dagen tilbringes i Serengeti med overnatting der. Dag 4 etter game drive på morgenen kjører vi på ettermiddagen til utkanten av Ngorongoro krateret med middag og overnatting. Dag 5 etter frokost er det krateret som besøkes, om ettermiddagen kjører vi til Tarangire. Dag 6 besøker vi Tarangire nasjonal park og deretter tilbake til Arusha for overnatting. 


Zimbabwe

I Zimbabwe finnes det veldig mange vakre steder som absolutt bør besøkes. Victoria-fallene er et av verdens syv underverker, og anbefales på det sterkeste. Det over hundre år gamle Victoria Falls hotell hvor de gamle oppdagerne ser på deg fra veggene. Hotellet er fra det britiske imperiets tid og er absolutt verdt et besøk. Ellers er det veldig mange safari områder hvor dyrene lever i store områder.

Katalog

La drømmene slippe til...
Last ned vår nyeste katalog her

Lik oss

Info

Safari Max A/S
Erling N. Skogheim
Stasjonsvegen 3G
2340 Løten

Telephone: 
+47 926 51 377

E-mail: post@safarimax.no

Nyhetsbrev

Reisegaranti

rgf logo sortBraVO Norge

 

 

 

sciPakkereisenemda